en el

Πολυτελές διαμέρισμα προς πώληση στην Μαβίλη

€ 550,000

Διαμέρισμα - ATTIKH / ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ

2 Δωμάτια 1976 118 τ.μ

Περιγραφή Ακινήτου

Στην καρδιά της Πλατείας Μαβίλη, μόλις 250 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό, διατίθεται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα κατασκευής του 1976, το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2024. Το ακίνητο έχει αναβαθμιστεί με πολυτελή υλικά και πρωτοποριακό σχεδιασμό από γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο, προσφέροντας έναν χώρο που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με τη λειτουργικότητα.
Το διαμέρισμα, με συνολική επιφάνεια 118 τ.μ. και νοτιοανατολικό προσανατολισμό, βρίσκεται στη γειτονιά του διάσημου Baltazar. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο λουτρά και μια εντυπωσιακή open-plan κουζίνα με νησίδα, ιδανική για όσους εκτιμούν τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Το ατομικό σύστημα θέρμανσης εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η μοναδική τοποθεσία του και η υψηλή ποιότητα κατασκευής το καθιστούν εξαιρετική επενδυτική επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ακίνητο αξιώσεων. Είναι ιδανικό για εκμετάλλευση μέσω μίσθωσης, εξασφαλίζοντας υψηλές αποδόσεις.

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
7211
Νομός:
ATTIKH
Περιοχή:
ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ
Τύπος:
Πώληση
Είδος:
Διαμέρισμα
Έτος:
1976
Δωμάτια:
2
Εμβαδόν:
118 τ.μ
Όροφος:
4 ος
Αξία:
€ 550,000

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ:
  • Η
Κατασκευή - Κατάσταση:
  • Ανακαινισμένο
  • Βαμμένο
Χαρακτηριστικά Ακινήτου:
  • Ανοιχτή Κουζίνα
  • Ασανσέρ
  • Επίπεδα
  • Θωρακισμένη Πόρτα
  • Κοντά σε μέσα μαζ/μεταφοράς
  • Κουζίνες
  • Προσόψεως
  • Φωτεινό
Υπνοδωμάτια - 2:
    Λουτρό - 2:
    • Μπάνιο - 2
    Δάπεδα:
    • Ξύλινα Πατώματα
    Κουφώματα:
    • Αλουμινίου
    • Διπλά τζάμια
    Θέρμανση:
    • Αυτόνομη Θέρμανση Πετρελαίου
    Ζεστό νερό:
    • Ζεστό νερό με ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
    Ζώνη:
    • Οικιστική
    Πρόσβαση από:
    • Άσφαλτο

    Παρέχοντας τις πιο επαγγελματικές υπηρεσίες